ذخیره خودکار هنگام اشتراک‌گذاری

1405/01/30 1 دقیقه مطالعه 230 بازدید

توضیح

وقتی فایلی را به اشتراک می‌گذارید، سیستم به‌صورت خودکار فایل را در آرشیو ذخیره می‌کند (اگر قبلاً ذخیره نشده باشد). این تضمین می‌کند که همکاران همیشه به آخرین نسخه دسترسی دارند.

واکنش به این آموزش

اشتراک‌گذاری این آموزش:
دیدگاه‌ها 0
۰ / ۲۰۰۰

هنوز دیدگاهی ثبت نشده

اولین نفری باشید که نظر می‌دهد!